Когато температурите навън паднат под нулата, сутрин ви очаква едно досадно

...
Когато температурите навън паднат под нулата, сутрин ви очаква едно досадно
Коментари Харесай

Как се размразяват прозореците на колата за секунди и без надраскване – уникален трик от читател:

Когато температурите на открито паднат под нулата, сутрин ви чака едно досадно обвързване и то е да изстържете леда ото замръзналите прозорци на колата.

Няма човек, на който тази активност да е приятна, а поради утринното бързане несъмнено ще имате потребност от  добър съвет по какъв начин да ускорите процеса по  топене на прозорците.

Ето за какво през днешния ден имаме прост трик за вас, с помощта на който можете да го извършите, без да надраскате прозорците със стъргалката за лед и освен това – единствено за няколко секунди.

 замръзнали стъкла кола

Следвайте това просто ръководство и ще спестите старания и стрес.

Ето по какъв начин да си приготвите  домашно средство за топене на прозорци:

Имате потребност от:

бутилка със спрей-накрайник вода антифриз

Процедура:

За да приготвите това просто средство за топене, имате потребност от 1 част вода и 2 елементи антифриз.

Затова изсипете 100 ml вода и 200 ml примес от антифриз в бутилката със спрей-накрайник.

Затворете бутилката и разклатете добре.

Сега всичко, което би трябвало да извършите, е да напръскате този разтвор върху замръзналия прозорец.

 вода с антифриз

Само след няколко секунди можете да забележите, че ледът се топи. Изчакайте още няколко секунди и по-късно можете елементарно да избършете прозореца с чистачките.

Както можете да видите, цялата ледена „ глазура “ е отстранена от прозореца без изпитание и за няколко секунди.

Още потвърдени трикове от нашите читатели:

Събрахме и няколко страхотни съвета от нашите читатели и имаме вяра, че те ще улеснят живота ви.

„ За мен обикновената хладка до топла вода (никога гореща) – работи най-добре с вода, в която съм поставил няколко супени лъжици сол.

Винаги имам подготвена тази примес заран. Напръскайте върху стъклото и просто избършете с чистачките. Правя по този начин от години, размразяването лишава доста по-малко време от преди, а на съседите им би трябвало тройно повече време да си почистят стъклата заран. “

Малин В.

„ Опитах този трик една вечер, когато на открито беше минус 20 градуса. Просто напръскайте WD-40 върху прозорците на колата си вечер и те няма да замръзнат през нощта. Няма да ви се постанова да почиствате прозорците дълго време заран. Страхотно е! „

Петя Р.

„ Използвам обикновен картон с размера на предното стъкло. Държа картона в багажника – слагам го под чистачките вечер и всичко е тъкмо! Може да се употребява и нормално алуминиево фолио, само че би трябвало да се сложи на изсъхнал прозорец, с цел да не залепва за стъклото. “

Моника Ш.

„ Използвам примес от оцет и вода 3:1, за да размразя стъклото. Практично е да се приготви сместа в съд за напръскване и когато я напръскате върху стъклото, бързо ще се отървете от леда. “

Любомир К.

„ Доказано е смесването на хладка вода с чист алкохол. Веднага загрява стъклата на автомобила и ги размразява без проблеми. Смесвам вода и алкохол в съответствие 1: 2″.

Пепо Б.

Късмет!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР